[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater Drittes Abonnement No 53 : Heute Dienstag, den 8. Dezember 1829 : Die Quälgeister : Lustspiel in 5 Aufzügen von Heinrich Beck. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1829)
Afisz przedstawienia "Die Quälgeister. Lustspiel in 5 Aufzügen" Heinricha Becka.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Beck, Heinrich -- (1760-1803). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne