Obwieszczenie / Wojskowy Prokurator Rejonowy w Gdańsku. (Wojskowy Prokurator Rejonowy w Gdańsku, 1946)
Afisz informujący o wykonaniu wyroku śmierci dnia 9 sierpnia 1946 roku na skazanym za nielegalne posiadanie broni Hansie Baumannie.