Ex Libris Del Cardinale Agagianian : Iustitia Et Pax / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1962)
Pod kapeluszem kardynalskim i krzyżem, tarcza herbowa z kotwicą, barankiem i gwiazdą, na wstędze napis: Iustitia Et Pax. Poniżej tablica z napisem: Ex Libris Del Cardinale Agagianian. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.