Hermann Wiese ex libris Anglicis L.B. - Benenson, Leslie Charlotte (1941- ). (1984)
Przedstawia piracki statek na morzu przy górzystym wybrzeżu. Napis u góry po lewej stronie: Hermann Wiese. U dołu napis: ex libris Anglicis. Sygn. aut. w obrębie kompoz.