Hermann Wiese ex libris Anglicis - Benenson, Leslie Charlotte (1941- ).; Wiese, Hermann (1935-2009). ([S.l., 1984)
Przedstawia piracki statek na morzu przy górzystym wybrzeżu. Napis u góry po lewej stronie: Hermann Wiese. U dołu napis: ex libris Anglicis. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrociu ołówkiem nazwisko aut., technika graf. i data.