[Gdańsk, ulica Długa] - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia ulicę Długą w Gdańsku, 1979 rok.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Gdańsk (woj. pomorskie)