[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Na podstawie pisma Urzedu Zatrudnienia w Szczecinie z dnia 8 lipca 1946 r. ... / Leopold Przewoźniczek. - Przewoźniczek, Leopold ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z zarządzeniem zobowiązującym kierowników zakładów pracy do zawiadamiania Referatu Zatrudnienia o wolnych oraz nowoobsadzonych miejscach pracy lub miejscach zawodu.