Życie chrześcijan jako życie w Bogu Ojcu według św. Pawła Apostoła / Wojciech Misztal. - Misztal, Wojciech (1961- ).
1. Życie chrześcijan w doczesności jako życie synowskie. 2. Chrześcijanie i ich Ojciec: określenia typu "w Bogu Ojcu". 3. Chrześcijanie i ich Ojciec: próba omówienia tekstów ze sformułowaniami typu: "w Bogu Ojcu". 4. Życie chrześcijan jako życie w Bogu Ojcu według św. Pawła (próba podsmowania).