Ulica Szewska / Fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia plac przed Kościołem Mariackim w Gdańsku i kamienice należące do ulicy Szewskiej, widok od ulicy Piwnej, 1987 r.