Ex Libris V. M. Yuste - Ott, Herbert (1915-1987).; Yuste, Vicente Martínez (1973)
Syrenka z bukietem tulipanów, na wstędze napis: Ex Libris V. M. Yuste.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w