Wytwórnia mas bitumicznych Gdańskiego Przedsiębiorstwa Robót Drogowych w Matarni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia wytwórnię mas bitumicznych Gdańskiego Przedsiębiorstwa Robót Drogowych w Matarni w Gdańsku, 1979 r.