Aerolloyd-Danziger Luftpost - Junkers Luftverkehr - Neue Bromsilber Convention ([S.l., 1922)
Przedstawia lotnisko w Gdańsku-Zaspie, w tle zabudowa Wrzeszcza, ok. 1925 r.
Data wg przedstawienia i działalności wyd.
J. Daniluk, J. Wasielewski, Wrzeszcz na dawnej pocztówce, Gdańsk 2014
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Porty lotnicze -- Polska -- Gdańsk -- karty pocztowe; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- karty pocztowe