Stara fregata - Wierusz, Teresa ([Warszawa], 1961)
Przedstawia stylizowaną sykwetkę żaglowca.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.