Aufruf! = Vidozva = Odezwa! ([S.l. : s.n., 1941)
Rozkazy okupacyjnych władz niemieckich do mieszkańców Lwowa.
Data wyd. na podst. treści.
Tekst równol. w jęz. niem., ukr. i pol.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Ukraina -- Lwów (region) -- druki ulotne; Lwów (Ukraina) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- druki ulotne