[Afisz. Incipit] Kwiaty gdańskiej jesieni w Ratuszu Głównym przy ul. Długiej w Gdańsku. (Gdańsk: [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujacy o wystawie 27-30.10.1966 r.
Keywords: Ratusz Głównego Miasta Gdańska (muzeum); Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne