Wystawa 25 lat oświaty w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1970)
Przedstawia wystawę planszową prezentującą 25 lat oświaty w Gdańsku 1970.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Wystawy -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk