So enden Kameraden - Gräbner, Ottokar (1904-1972). ([Kochel am See], 1952)
Przedstawia sylwetki zabitych żołnierzy, pomiędzy nimi postać w niemieckim mundurze ze sztyletem wbitym w plecy.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 1945-1990.