Wielka całonocna zabawa taneczna. ([s.n.], 1946)
Druk inf. o zabawie z okazji zakończenia wojny, która miała miejsce w niestniejącej restauracji Tivoli przy al. Marsz. Rokossowskiego (dziś Al. Grunwaldzka) 43 9.05.1946 r.