Medal. Ignacy Jan Paderewski 1860-1941. Traktat Pokoju Wersal 28 Czerwca 1919. - Wątróbska-Frindt, Stanisława (1934-1994) (Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne, 1986)
Medal. Awers: Popiersie Ignacego Paderewskiego w lewo, Ignacy Jan Paderewski 1860-1941. Rewers: Traktat/Pokoju/Wersal 28 Czerwca 1919/+/Rzeczpospolita Polska/Suwerenna-Niepodległa/Za Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej/Prezydent Rady Ministrów/Minister Spraw Zagranicznych, niżej faksymilia podpisu Paderewskiego, na dole przy krawędzi PTAiN•1986r.