[Afisz. Incipit] Zawody zapaśnicze pomiędzy Z.K.S. "Kolejarz-Pomorzanin" Toruń Z.K.S. "Stal" Elbląg ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zawodach zapaśniczych i meczu bokserskim, które miały miejsce 25.02.1951 r.