[Afisz. Incipit] Zawody zapaśnicze pomiędzy Z.K.S. "Kolejarz-Pomorzanin" Toruń Z.K.S. "Stal" Elbląg ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zawodach zapaśniczych i meczu bokserskim, które miały miejsce 25.02.1951 r.
Karta zawiera dwa afisze: w górnej części afisz informujący o zawodach zapaśniczych o godz. 15, w dolnej części afisz informujący o meczu bokserskim o godz. 18.
Keywords: Boks -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970 -- druki ulotne; Zapasy (sport) -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.