Volkslied-Abend. (Danzig : [s.n.], 1918)
Druk z programem artystycznym, który miał miejsce w Aula Petrischule (szkoła Św. Piotra, dziś I L.O im Mikołaja Kopernika) 20 lutego 1918 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła