Nabrzeże chemików w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1976)
Przedstawia nabrzeże chemików w porcie gdańskim, 15 grudnia 1976 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Port (Gdynia, Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk