[Afisz. Incipit] We wtorek dnia 22.VII.1947 ... Mecz Piłki Nożnej o wejście do kl. A pomiędzy K.S. "Kaszubia" Kościerzyna - K.S. "Mir" Gdynia ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o spotkaniu na Stadionie Miejskim w Tczewie.