Ex Libris Dr. M. Grońska [Stefania Dretler-Flin]. - Dretler-Flin, Stefania (1909-1994) (1966)
Sylwetka człowieka, na dole stojące książki, jedna otwarta. Napis wzdłuż krawędzi po lewej: Ex Libris, po prawej: Dr. M. Grońska.