Wielki wiec : Na przelomie wieków - Stronnictwo Pracy (1937-1950). (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o wiecu, który miał miejsce w gdyńskiem Domu Kolejarza 16.01.1947 r.
Keywords: Pyszkowski, Wacław -- (1893-1950).; Stronnictwo Pracy (1937-1950) -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne