Skrytki w sercach : o jednej powieści Zofii Romanowiczowej - Gralewicz-Wolny, Iwona (2011)
Słowa kluczowe: Zofia Romanowiczowa, Skrytki, literatura polska.
Tytuł nagłówkowy.
Dostępny rownież online.
Streszczenie w języku angielskim oraz włoskim.
Keywords: Romanowiczowa, Zofia -- (1922-2010).