Ex Libris Prof. dr J. Staszewski T. G. - Garlej, Tadeusz (grafik) (1988)
Otwarta księga z napisem: Ex Libris Prof. dr J. Staszewski. Nad księgą spirala z wkomponowanym napisem: Inclinata Resvrget. Całość obwiedziona cieniutką ramką. Sygnatura autora w obrębie kompozycji.