Ex Libris Ant. Kurcza - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Kurcz, Antoni (1895-1943). ([S.l., 1940)
Przedstawia zamek na wysokiej skale. U dolu napis: Ex Libris Ant. Kurcza. Autograf aut. ołówkiem pod wyciskiem płyty.
Daty wg działalności właściciela.