Ex libris [Fundacji] wspólnota gdańska - Znajomski, Robert (1968-2021).; Fundacja "Wspólnota Gdańska". ([Łęczna], 2016)
Przedstawia gdańską Fontannę Neptuna, na czaszy herb miasta i napis: ex libris wspólnota gdańska. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i data, miejsce wyd. wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 2000-.