[Ulotka.Incipit] Für die Beweise herzlicher Teilnahme an dem Heimgange ... ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1930)
Karta z podziękowaniem za udział w uroczystościach pogrzebowych.
Keywords: Obrzędy i ceremonie pogrzebowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 v druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.