Z Knihovny Jaroslava Jíhlavce / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1959)
Wiejska zagroda, u dołu napis: Knihovny Jaroslava Jíhlavce. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.