Wilh[elm]-Aug[usta]-Blindenanstalt, Danzig-Langfuhr Königsthal Anstaltgebäude, Frontseite. (s.n., 1910)
Przedstawia Zakład dla Newidomych im. Cesarza Wilhelma II i Augusty Wiktorii w Gdańsku-Wrzeszczu, ok. 1915 r.