[Afisz. Incipit:] Z okazji świeta panstwowego Z.S.R.R. wspaniały film artystyczny produkcji sowieckiej Car Iwan Groźny. ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o seansach filmowych w Domu Marynarza w Gdyni.