[Afisz. Incipit:] Z okazji świeta panstwowego Z.S.R.R. wspaniały film artystyczny produkcji sowieckiej Car Iwan Groźny. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o seansach filmowych w Domu Marynarza w Gdyni.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Kina -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła