Wiec z udziałem V-prezydenta Krajowej Rady Narodowej - Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948). Komitet Miejski (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz zachęcający do udziału we wiecu, który miał miejsce w Gdyni 02.06.1946 r.
Keywords: Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948) -- druki ulotne; Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne