[Afisz. Incipit] VII. Koncert Popularny z okazji Tygodnia Przyjaźni Polsko-Czechosłowackiej ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie 13.03.1949 r. w Państwowym Teatrze Wybrzeże w Gdyni. Wykonawcy: Orkiestra Symfoniczna Filharmonii Bałtyckiej, dyrekcja Bohdan Wodiczko, skrzypce Aleksander Plocek.