Malbork - Napieralski, Walter (1929-1978). ([Gdańsk], 1962)
Przedstawia zamek w Malborku widziany od strony Nogatu. Na rzece łódka z dwojgiem ludzi. Na brzegu grupy spacerowiczów.
Tyt., sygn. aut. i data dopisane ołówkiem ręką aut. pod kompoz.: Malbork (linoryt) Napieralski 1962. Miejsce wyd. wg działalności aut.