Ex Libris Janiny Marynowskiej Kuśnierczykowej : E Non Sapremo Il Vero - Hasso-Agopsowicz, Jan (1915-1982).; Marynowska-Kuśnierczykowa, Janina (1906-1999). ([S. l., 1953)
W obramowaniu otwarta książka na jednej stronie gałązka róży, po drugiej napis: E Non Sapremo Il Vero, wyżej czajniczek, z którego unosi się para i obok gałązka laurowa. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Janiny Marynowskiej Kuśnierczykowej.
Na odwrocie nazwisko aut., data wg bibliogr.
Strona, dostęp 08.11.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.