Mendelssohn-Abend : zum Besten der Frauenhilfe St. Trinitatis. (Danzig : [s.n., 1926)
Program wieczoru artystycznego, który miał miejsce Realgymnasium zu St. Johann w Gdańsku 7 listopada 1926 lub 1927 r.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne