Komunikat świat pracy w wzrozumieniu ważności wymiany pieniędzy [...]. (Gdynia : [s.n.], 1950)
Afisz inf. punktach, w których można dokonać wymiany banknotów.
Keywords: Polityka pieniężna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Waluta -- polityka publiczna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła