Niewiarygodna potrzeba wiary : Różewicz - Świetlicki = The Need of Faith : Różewicz - Świetlicki - Rydz, Agnieszka (2014)
Zakres i treść: płynność, kenoza, credo.
Tyt. nagł.
Tyt. równol.: The Need of Faith : Różewicz - Świetlicki.
Bibliogr. s. 158-159.
Streszcz. ang.