[Afisz. Incipit] Związek Samopomocy Chłopskiej w Bytowie urządza ... dożynki powiatowe ... (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o dożynkach 7.09.1947 r.
Keywords: Święta rolnicze -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Bytów (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.