[Afisz. Incipit] Rzemieślnicy! Izba Cechów ... zarządziła rejestracje wszystkich rzemieślników / Powiatowy Związek Cechów w Elblągu. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o rejestracji rzemieślników w Elblagu w maju 1948 r.