[Afisz. Incipit] Rzemieślnicy! Izba Cechów ... zarządziła rejestracje wszystkich rzemieślników - Powiatowy Związek Cechów (Elbląg). (Elbląg : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o rejestracji rzemieślników w Elblagu w maju 1948 r.
Keywords: Rzemieślnicy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.