[Afisz. Incipit] Wychowanie fizyczne i sport na wyższych uczelniach ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz promujący akcję werbowania nowych członków do Akademickiego Zrzeszenia Sportowego.
Keywords: Sport -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.