[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Rady Narodowej w Nowym Dworze Gdańskiem z dnia 2 października 1954 r. w sprawie ustalenia ilości, granic ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz z wykazem obwódów głosowania.