10 lat później ... ([wydawca nieznany], 1990)
Ulotka z grafiką z okresu protestów przeciw budowie elektrowni jądrowej w Żarnowcu. Na druku trzy postaci, pod spodem: - kiedyś miałem zęby; - kiedyś miałem włosy; - kiedyś głosowałem za Żarnowcem. Na lewej krawędzi MAK 1990 (autor?).