Ex Libris Dr. Stanisław Aulich / W. Barylski. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1960)
Mężczyzna z wąsami i w kapeluszu chowający się za dużym kołem od wozu przed kobietą z wałkiem w ręku i dwoma aniołami z trąbami. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Dr. Stanisław Aulich. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.