Baśnie norweskie / opowiedział Dariusz Muszer ; przedmowa Dariusz Muszer. - Muszer, Dariusz (1959- ).; Muszer, Dariusz (1959- ). (Muszer, Dariusz (1959- ). Wybór, 2018)
Zbiór 90 utworów wybranych z kanonu baśni norweskich, całkowicie na nowo opowiedzianych.